Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*

Розташований в районі Hadaba і входить в мережу готелів Reef Oasis Hotels & Resorts. Територія розташована на другій лінії комплексу, за готелем Reef Oasis Beach Resort 5 *.

Це сучасний готель з високим рівнем сервісу і вишуканим дизайном.
Готель складається з основної будівлі (рецепція, бари, конференц-зал, Spa центр) і комплексу 2-х поверхових житлових корпусів.
Номери готелю оформлені в сучасному стилі, обставлені меблями з темних порід дерева.

Гості готелю можуть безперешкодно користуватися всією інфраструктурою і послугами готелю Reef Oasis Beach Resort 5 * (бари, ресторани, басейни) і загальним для двох готелів аквапарком.

Вечірні шоу – для гостей безкоштовно, проходять на території Reef Oasis Beach Resort 5 *, а також дискотека в English Pub – безкоштовно, на території Reef Oasis Beach Resort 5 *;

Система харчування SAl-inclusive – діє 24 години: сніданок, пізній сніданок, обід, вечеря, закуски, алкогольні та безалкогольні напої місцевого виробництва. Передбачено одне безкоштовне відвідування a-la carte ресторану Kebabdgi Grill.
Їжа неймовірно смачна і різноманітна, обслуговування на вищому рівні, ми перевірили особисто!

Любителів дайвінгу та снорклінга порадує незабутній підводний світ Temple Reef. Сучасний дайвінг центр пропонує широкий набір навчальних програм. На території комплексу є свій аквапарк для дорослих і дітей. Поряд з готелем знаходяться розважальний центр Alf Leila Wa Leila і дискотека Taj Mahal. А торгові ряди Еl Merkato і Old Market наповнять враженнями любителів шопінгу і місцевого колориту.

Гості готелю користуються власним ділянкою пляжу (спеціальна зона тільки для гостей Sentido Reef Oasis Senses Resort 5 *) з пологим піщаним заходом в море.

Ідеальне місце як для відпочинку з сім’єю, так і для молоді. Рекомендуємо!

Сайт готелю: https://www.sentido.com/de-de