Jolie Ville Golf & Resort 5*
Розташований в затоці Sharks Bay з чудовим кораловим рифом.
У готеля дуже красива зелена територі,яка каскадом спускається до моря, великі фігурні басейни, наявність басейну з морською водою, лінива річка, водні гірки, безліч ресторанів і барів, власне професійне поле для гри в гольф, тенісні корти.

Готельний комплекс складає основна 2-поверхова будівля, комплекс 1-поверхових бунгало (Royal Wing Area) і 2-поверхових вілл. Є номери в головній будівлі, що виходять у внутрішній двір – балкони дивляться один на одного.

Гостей чекають комфортні світлі номери, різноманітне та смачне харчування, готель пропонує широкий вибір ресторанів a la carte.

Поле для гольфу – платно оренда і уроки (до готелю примикає професійне поле для гольфу на 9 і 18 лунок, де неодноразово проводилися міжнародні чемпіонати PGA). В готелі раз на тиждень для гостей проводиться один безкоштовний гольф урок (день і можливість проведення потрібно уточнювати по прибуттю).

Дитячий міні-клуб SNOOPY CLUB для дітей від 4 до 12 років.

Готель є одним з найбільш затребуваних для проведення міжнародних зустрічей, конференцій і заходів найвищого рівня, оскільки володіє 11 конференц-залами з найсучаснішим обладнанням.

Є власний багаторівневий кораловий пляж з терасами для прийняття сонячних ванн. Спуск до пляжу по сходах. Біля одного з пірсів є невелика лагуна. Всього 3 пірсу: близько 20 м кожен.

Рекомендуємо готель для сімейного або ділового відпочинку.

Сайт готелю: www.jolievillesharmresorts.com