Elphistone Resort Marsa Alam 4*

Готель розташований на березі Червоного моря, на відстані 44 км до Порт-Галіб , до міжнародного аеропорту Марса-Алам – 47 км., до міжнародного аеропорту Хургади – 300 км. Поряд з готелем знаходиться популярний серед дайверів риф Елфістоун.
Унікальне місце розташування підходить для відпочинку цілий рік, так як м’який клімат зберігається постійно.

У готеля невелика, покрита зеленню територія з троьма басейнами, дитячим майданчиком, тенісними кортами. У spa-центрі гості можуть зарядитися енергією і відновити сили на сеансі масажу. На території готелю можна зайнятися дайвінгом, сноркелингом і веслуванням на каное. Відмінна пляжна смуга з білим піском, смачне і різноманітне харчування, ненав’язлива анімація – все це допоможе розслабитися і чудово відпочити.

Готельний комплекс складається з основної двоповерхової будівлі і 10 одноповерхових і триповерхових корпусів.

У ресторані “Red Sea” з обслуговуванням за системою “шведський стіл” подають страви єгипетської, італійської та міжнародної кухні. У ресторані “Pizza Corner” пропонують справжню італійську піцу. Чай, каву і коктейлі можна замовити у барі “Omar El Sherif”.

Гості готелю користуються власним піщаним пляжем. Кораловий риф близько 400 м, глибина до 350 м. Вхід в море піщаний, в деяких місцях корали, спуск з пірсу.

Рекомендуемо готель для сімейного відпочинку і дайверів.

Сайт готелю: www.elphistone.com