Hotel Hunguest Sun Resort 4*

Готельний комплекс “Hunguest Hotel Sun Resort” довжиною 400м знаходиться безпосередньо на променаді на березі моря.

Серед мальовничого парку, в якому і розташувався готель знаходиться п’ять будівель готелю і двадцять вілл з апартаментами:

– корпус «Приморка» – це п’ятиповерхова будівля з 24 стандартними номерами, 24 номерами Superior і 4 сьютами. Більшість номерів – з балконами і видом на море. 32 номери можна поєднувати (connecting rooms).

– корпус «Ядранка» – це 7 розкішних номерів, 2 з них можна поєднувати, 6 номерів з джакузі. Всі апартаменти – з видом на Боко-Которську затоку. На першому поверсі знаходиться ресторан-гриль.

– корпус «Новлянка» – це 16 двомісних номерів. Цей корпус найближчий до рецепції, парковки і Wellness центру.

– корпус «Ловчен» – це 5 ексклюзивних сьютів з власною терасою та видом на море, рестораном a la carte, конференц-залом на 150 місць.

– корпус «Мімоза» – в 50м від моря, п’ятиповерхова будівля з 61 сучасним номером (в номерах французькі балкони), а також 4 розкішних апартаменти (які можна поєднувати в connecting rooms) з видом на море, в номерах є джакузі. На першому поверсі знаходиться ресторан інтернаціональної кухні, гриль і кафе з морозивом.

У розпорядженні гостей власний пляж, спортивний майданчик, басейни для дорослих і дітей і wellness-центр. Готельний комплекс має 2 ресторани і бари. Гості можуть користуватись усіма послугам готельного парку без урахування того, в якій частині готельного комплексу вони проживають.

В 50 м власний пляж (бетонна платформа) з безкоштовними шезлонгами і парасольками. Безкоштовно надаються пляжні рушники. На набережній пропонують водні види спорту (за доплату).

Сайт   www.hunguesthotels.hu/ru/hotel/herceg_novi/hunguest_hotel_sun_resort/