Melia Caribe Beach Resort 5*

Готель відкрився в 1998, остання реновація проводилась в 2018 р, входить в групу готелів MELIA HOTELS INTERNATIONAL.
До 1 листопада 2018 року був готелем Melia Caribe Tropical, після чого розділився на два готелі – MELIA CARIBE BEACH RESORT і MELIA PUNTA CANA BEACH RESORT.
Гості готелю готелю можуть користуватися територією готелю Melia Punta Cana Beach Resort (Adults Only), якщо їм 18+ років.

Двоповерхові бунгало, оточені пишною зеленню, розкидані по упорядкованій території готелю; в дизайні номерів переважає карибський колорит.

Дюжина ресторанів і 14 барів готелю представляють меню відомих світових кухонь в супроводі коктейлів та різноманітних напоїв.

Також до послуг гостей – СПА-центри, салон краси, тренажерний зал, зали для банкетів і засідань, бізнес-центр, казино, екскурсійне бюро, тематичний парк розваг, дитячі клуби, тенісні корти, басейни.

Для зручності пересування гостей, по величезній території комплексу курсують безкоштовні міні-паровозики.

1100 м. розкішного пляжу, багатюща інфраструктура комплексу з нескінченною різноманітністю послуг для дорослих і дітей і найвищий рівень сервісу роблять готель справжньою знахідкою для цікавого комфортного відпочинку з сім’єю.

Сайт готелю: https://www.melia.com/en/hotels/dominican-republic/punta-cana/melia-caribe-tropical-all-inclusive-beach-and-golf-resort/index.html