Sunset Resort 5*– розкішний готель, розташований на великій доглянутій території, на березі моря, в південній частині м. Поморіє.

Комплекс побудований в 2007 р. Складається з 6 корпусів («Альфа», «Бета», «Сигма», «Дельта 1», «Дельта 2» і «Ета»), головний з них 13-поверховий, останні 6- і 8-поверхові. Всього 770 номерів категорій STUDIO та APARTMENT. Всі номери обладнанні кухонними куточками. Wi-fi безкоштовно у всіх корпусах комплексу.

Харчування в готелі: BB – сніданок HB – сніданок і вечеря AI – все включено (24 години).

Готель має розвинену інфраструктуру та безліч розваг. На території 3 основні і 2 тематичні ресторани, 4 а-la carte ресторани (за дод.плату), 2 бари в басейні, коктейль-бари, 4 лоббі-бари. Також 4 відкритих басейни, закритий басейн (напіволімпійські розміри), джакузі, SPA-центр, боулінг-центр. В готелі проводяться анімаційні програми: дартс, бочча, пляжний волейбол, аеробіка, аква-аеробіка, пляжний футбол, настільний теніс, вечірні програми (до 22:00г.)

Для дітей відкритий басейн (у корпусі Alpha), дитяча секція в критому басейні з гірками (безкоштовно, в корпусі Sigma), водні горки (у корпусі Beta), ігрова пощадка (у корпусі Alpha), дитяче ліжечко (платно), стільчики в ресторані, дитячий клуб (4-12 років в корпусі Delta), дитячі дискотеки та анімація.

В готелі громадський піщаний пляж з пологим входом в море. На пляжі парасольки, шезлонги безкоштовно лише для туристів з харчуванням All Inclusive. Біля басейну парасольки, шезлонги – безкоштовно.

Рекомендуємо готель для спокійного сімейного відпочинку.

Сайт готелю https://www.sunsetresort.bg/en