Раді повідомити, що 11 грудня 2023 року Міністерство закордонних справ Держави Катар дипломатичною нотою офіційно поінформувало наше Посольство про прийняте на прохання української сторони компетентними органами Держави Катар рішення повернутися до застосування положень зазначеної міжурядової Угоди.
Тобто, до громадян України під час в’їзду до Катару більше не повинні застосовуватись вимоги щодо бронювання готелю на конкретних сайтах. Отож хочемо повідомити, що ми знову пропонуємо тури та бронювання готелів для громадян України в Державу Катар.
У світі цієї гарної новини, пропонуємо Вам познайомитись з новими готелями в Катарі.
Про кожен коротко.

Rixos Gulf Doha 5*Rixos Gulf Doha - пляжний готель позиціонується як 5* та підійде тим, хто прагне максимально оптимізувати бюджет. Сьогодні це єдиний готель, що працює за системою all inclusive. Без претензій на ексклюзивність і розкіш, з нашої точки зору, Rixos Gulf не зовсім вписується в концепцію Катару, але такий формат повинен бути і вже зараз, за кількістю туристів він стає одними з найпопулярніших.
The Chedi 5*The Chedi - розкішний пляжний резорт розташований на території однієї з головних визначних пам'яток країни - Katara Village. Резорт з високим рівнем сервісу, однозначно рекомендується для VIP гостей.The Chedi складається з основної триповерхової будівлі і комплексу вілл з 3, 4 і 5 спальнями і це його фішка. З особливостей - готель "сухий", тобто безалкогольний.
Fairmont і Raffles 5*Знакові готелі Fairmont і Raffles - розташувались на набережній Лусаїл. Готелі НЕ позиціонують себе як пляжні, хоча й планується пірс, на якому буде організовано пляжний клуб. І Fairmont, і Raffles чудово підійдуть для stopover, бізнес-подорожей і загалом для статусного відпочинку найвимогливіших гостей. Акценти на номерний фонд, інфраструктуру і локацію. В одному крилі будівлі розташований Fairmont рівня 5* luxe, в іншому - розкішний Raffles - 5*deluxe.

Waldorf Astoria Lusail 5*Waldorf Astoria Lusail - резорт 5* luxe за всіма складовими ідеальний: чудовий пляж і пляжна інфраструктура, міні-аквапарк, приємні зони для відпочинку, сучасні світлі номери з великим балконом, "смачні" і по суті, і за оформленням ресторани + приємний бонус - крокова доступність від одного з найкращих моллів Катару - Vendome Palace.
Чекаємо на Ваші запити!