Amadria Park Hotel Andrija 4*

Amadria Park Andrija – перший тематичний готель для дітей в Хорватії, розташований поруч з аквапарком і сімейним пляжем. Тут все зроблено з урахуванням потреб сімей з дітьми до 10 років. Solarko – талісман Андрії, разом з командою аніматорів підготував ряд заходів в міні-клубі і літньому клубі, таких як полювання за скарбами, майстер-класи з малювання та багато інших цікавих речей, які можна зробити для ваших дітей у чарівній морському середовищі.

Готель оформлений в яскравих тонах з мотивів морського світу, на стінах якого зображені морські тварини, риби і корали. У ресторані готелю є дитяча зона і дитяче меню з вибором здорової дієти, а також в морській тематичної обстановці, наповненою водними ефектами, черепахами і акваріумом. Велика тераса біля басейну з морською водою також має дитячу ігрову зону, щоб дорослі могли розслабитися, поки діти грають.

 Готель Amadria Park Andrija розташований в місті Шибеник, поруч з аквапарком і сімейним пляжем. В радіусі 10-40 км розташовані національні парки Корнаті, Крка, Плитвицькі озера і Пакленіця.

Громадський піщано-гальковий пляж знаходиться в 50 м від готелю, перша берегова лінія. Протяжність пляжу – 4,5 км. Шезлонги, матраци – платно, пляжні рушники – під депозит.

Сайт https://www.amadriapark.com/hotel/amadria-park-hotel-andrija-ex-solaris-sibenik