Hotel One & Only 5*

One & Only Portonovi розташований в Бока-Которскій затоці на березі моря в 7 км від центру містечка Герцег-Нові. Відстань до аеропорту Тівата складає 17 км. Старе місто Котор знаходиться в 37 км від готелю, Дубровник – в 56 км.

До послуг гостей One & Only Portonovi 113 номерів, номерів сьют і вілл, 10 приватних резиденцій (One & Only Private Homes), приватний пляж, стоянка на 238 яхт D-Marin Portonovi Marina, басейни, внутрішні венеціанські дворики, спа-центр Espace Chenot Health Wellness Spa , тренажерний зал State of the Art Gym, фітнес-центр Club One, а також всесвітньо відомі ресторани і бутіки люксових брендів.

На курорті 11 плавальних басейнів, включаючи 1 критий басейн, що працює при будь-якій погоді, і 3 басейни з морською водою різної температури. Головний басейн розташований у Pool Club, а басейн Locatelli пропонує відпочинок в більш спокійній обстановці.

One & Only Portonovi пропонує цілорічний wellness і медичний spa-центр, що працює у співпраці з лідером індустрії Henri Chenot. Гостьові номера будуть розташовуватися безпосередньо над спа-центром, забезпечуючи зручний доступ для гостей, які проходять тривалий курс процедур.

На курорті великий вибір розваг для дітей і підлітків. Розважальна програма розписана по хвилинах: спорт, творчість, освітні та високотехнологічні програми. Дитячий клуб в One & Only Portonovi – саме те місце, де юні гості готові проводити час кожен день, все канікули безперервно.

Сайт https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi