Апартаменти «Roza Kumbor»

Вілла розташована в містечку Кумбор в 5 км. від центру старовинного міста Герцег Нові, на самому березі моря, з чудовим видом на Боко-Которську затока. Поряд з віллою уздовж моря веде довга прогулянкова набережна.

До послуг гостей пропонуються 4 дво- і тримісних номера і 2 апартаменти з 1 спальнею. Максимальне розміщення: 4 чол.

В DBL STD: номери розташовуються на першому поверсі вілли, двоспальне або 2 окремі ліжка, кондиціонер, кабельне ТБ, Wi-Fi інтернет, 2 санвузли на поверсі для 4 номерів, 2 повністю обладнані кухні на поверсі для 4 номерів, загальна тераса з видом на море. Максимальне розміщення: 2 чол.

В TRPL STD: номери розташовуються на першому поверсі вілли, двоспальне або 2 окремі ліжка, додаткове ліжко, кондиціонер, кабельне ТБ, Wi-Fi інтернет, 2 санвузли на поверсі для 4 номерів, 2 повністю обладнані кухні на поверсі для 4 номерів, загальна тераса з видом на море. Максимальне розміщення: 3 чол.

В APP 03: апартамент на другому поверсі, вітальня з повністю обладнаною кухнею, в спальні 3 ліжка, кондиціонер, кабельне ТБ, Wi-Fi інтернет, санвузол з душовою кабіною, балкон з видом на море. Максимальне розміщення: 3 чол.

В APP 04: апартамент на другому поверсі, вітальня з диваном і з повністю обладнаною кухнею, в спальні двоспальне ліжко, кондиціонер, кабельне ТБ, Wi-Fi інтернет, санвузол з душовою кабіною, балкон з видом на море. Максимальне розміщення: 4 чол.

Вілла має власний пляж – платформу. Для гостей вілли шезлонги і парасольки безкоштовно. У 15 м знаходиться піщаний пляж.

 Сайт http://www.vilaroza.com