Hotel Splendid Conference & Spa Resort  5*

Розкішний 5-зірковий курортний спа-готель Splendid Conference розташований вздовж піщаного пляжу у центрі містечка Бечичі, лише за 2 км від Старого міста Будва. До послуг гостей чудовий спа-центр з критими басейнами із підігрівом, саунами, гідромасажними ваннами та паровими лазнями, прикрашеними кристалами Swarovskі. У 20 м від готелю знаходиться власний піщаний пляж. Лежаки, парасольки і пляжні рушники для гостей готелю – безкоштовні.

У готелі 322 двомісних номери (з яких 168 номерів з французьким ліжком і 154 номери з роздільними ліжками), 13 wellness апартаментів підвищеної комфортності, 4 junior апартаменти, а також президентський апартамент і пентхаус для прийому особливо важливих гостей. 220 номерів і апартаментів з видом на море, а 102 номери з видом на гори; 6 номерів для інвалідів, 56 номерів connecting.

Працює на базі сніданків, напівпансіону або повного пансіону.

При готелі є казино, конференц-центр площею 2000м2. Є послуги няні 24 години на добу за запитом. Ідеально підходить для сімейного відпочинку, а також для особливо вимогливих клієнтів.

Сайт https://montenegrostars.com/ru/главная