Hotel Mediteran-Wellness & Spa Congress Centre 4*

Чудовий 4-зірковий готель Mediteran розташований у Бечичі, за 2 км від Старого міста Будви. До послуг гостей окремий пляж із шезлонгами і парасольками, спа-центр, аквапарк та декілька басейнів.

У готелі 230 двомісних номерів з видом на море, парк або аквапарк, в 80 номерах можна розмістити третє спальне місце. На третьому і четвертому поверхах знаходяться номери люкс (з видом на море), всі інші номери з видом на басейн, парк або аквапарк.

Аквапарк Медітеран  включає в себе басейни, гірки, майданчики для сонячних ванн, які освіжать і розважать вас в один і той же час,  це набагато більше, ніж просте веселощі. Для самих маленьких тут розташовані спеціально обладнані неглибокі басейни, в яких можна безпечно грати в воді. Це місце пригод розташоване на території площею 7500 м², з яких 1300, м² займають водні поверхні, а завдяки 7 басейнів, 10 гірок і «ледачою річці» це місце є найбільшим і єдиним Аквапарком такого плану в Чорногорії. У розпорядженні відвідувачів лежаки, парасольки і додатковий реквізит.

Всього в 100 метрах від готелю знаходиться чудовий піщаний пляж, який отримав нагороду Гран Прі як найкрасивіший натуральний пляж в Середземномор’ї. Парасольки, лежаки, пляжні рушники біля басейну і на пляжі – безкоштовно.

Сайт https://www.mediteran.me/ru