Бечичі – невеличкий курорт, що розташувався між горами та морем, неподалік від Будви. Тут довгий широкий пляж, чисте гірське повітря і чудове море. Тут сучасні готелі та апартаменти, ресторани, кафе та магазини. Тут практично немає гучних розваг і це чудове місце для спокійного сімейного відпочинку. Звідси по набережній до Будви можна дійти пішки за хвилин 20.

Пляж Бечичі представляє собою суміш з піску та дрібної гальки, море у самого берега мілке, тому купатися зможуть навіть немовлята. Для туристів на пляжі є лежаки, парасольки і спортивні майданчики, є роздягальні, душові та туалет, на березі чергує рятувальна служба, є спеціально обладнана стоянка для автомобілів.

Незважаючи на статус “сімейного курорту”, в Бечичах зовсім не багато розваг для дітей, проте на пляжі є гірки та гойдалки, а на набережній – батути та атракціони для наймолодших. Якщо цього виявиться замало, тоді слід пройтись до Будви – там є аквапарк і лунапарк.

Знайти відповідне житло на курорті зовсім не важко – тут є різноманітні готелі, і недорогі апартаменти з мінімальним набором послуг. Для сімейного відпочинку з дітками звичайно краще обрати один з якісних готелів, що пропонують великий вибір послуг для дорослих та дітей.

Один з кращих варіантів – готель Hotel Iberostar Bellevue 4*, що працює по системі “все включено”.

Також можемо рекомендувати чудові сімейні готелі –

Hotel Sentido Tara 4*

Hotel Bella Vista 4*

Hotel Mediteran-Wellness & Spa Congress Centre 4*

 Готелі, що орієнтовані на більш спокійний відпочинок –

Hotel Magnolija 3*

Hotel Montenegro Beach 4*

Hotel Splendid Conference&Spa Resort  5*

Готелі, що більше підійдуть для відпочинку без дітей –

Hotel Dolce Vita 4*

Hotel Anita 3*

Hotel Stella Di Mare 4*

Серед апартаментів, можна виділити такі варіанти – 

Апартаменти «Villa Becici Lux» 4*

Villa «Belvedere Residence» 4*

Апартаменти «Lagator» 3*

Апартаменти «Blue Palace» 3*