Grand Hotel Pomorie 5* – найкращий готель курорта Поморіє з високим сервісом. Орієнтований на спокійний відпочинок у поєднанні з бальнеологічним оздоровленням. Готель прайює цілий рік.
Розташований в північно-східній частині міста Поморіє, в 500 м від центру курорту. Відстань до Міжнародного аеропорту Бургас становить 12 км.

Готель побудований в 2007 р, реконструйований в 2019 р. Складається з одного 6-поверхового корпусу, побудованого у вигляді чайки. Всього 176 номерів, всі з видом на море. В номері є все необхідне, безкоштовний Wi-Fi, сейф.

Standard (2 односпальні ліжка або 1 двоспальне ліжко, крісло, дод. місце – розкладачка, макс. 2 + 1 або 3 чол., 21 м2);
Apartment (спальня з двоспальним ліжком, вітальня з розсувним диваном, суміжні двері, макс. 2 + 2 або 3 чол., 50 м2).

В інфраструктурі готеля є 3 відкритих басейна (один з них з підігрівом в зимовий період і з дитячою секцією), критий басейн, унікальний закритий басейн з мінеральною водою, дуже сольоною, яку беруть з глибини 70 м і по своїм якостям вона нагадує воду Мертвого моря (використовується для лікування суглобів). До послуг гостей є відмінний SPA-центр та бальнеологічний центр з висококваліфікованим персоналом, фітнес зал з лікувальними апаратами, сауна, джакузі, хамам, соляна печера. Також можна скористатися тенісними кортами, пограти в настільний теніс чи більярд.

На усій території готелю надається безкоштовний Wi-Fi
Харчування в готелі двох типів: BB (сніданок – шведський стіл), HB (сніданок і вечеря – шведський стіл). Крім основного ресторану, є ресторан а-ля карт, працює кілька барів.

Пляж громадський, розташований за 50 м від готелю через міст над дорогою. Шезлонги та парасольки на пляжі платно. Пляж громадський, розташований за 50 м від готелю через міст над дорогою. Шезлонги та парасольки на пляжі платно.

Сайт готелю: http://www.grandhotelpomorie.com/