Zornitsa Sands 4* – прекрасний готель з активною анімацією та якісним харчуванням.

Розташований в курортному містечку Св. Влас в 4 км від центру міста, на березі моря. За цим готелем розташований комплекс Еленіте. Побудований в 2003 році, а останній ремонт зроблений в 2018 році.

Готель складається з однієї 4-поверхової будівлі. Всього 244 номери, майже всі з прямим або частковим видом на море. В готелі кілька категорій номерів. Відмітимо, що категорія Suite має окрему спальню, відділену від вітальні дверима.

Готель працює по системі харчування FB (сніданок, обід і вечеря). У готелі є два затишних і вишуканих ресторану – основний і тематичний «Fish&Grill» , в яких якість і смак їжі є на першому місці. При бронюванні 5 ночей і більше гості мають можливість, як комплімент від готелю, повечеряти 1 раз на тиждень в ресторані «Fish&Grill» безкоштовно. Також в готелі працює три бари.

Wi-Fi по всій території безкоштовний, включаючи номери.

В готелі працює команда професійних аніматорів, яка організовує різні тематичні і спортивні заходи не лише для дітей, але і для дорослих. Щоденна програма включає розтяжку, йогу, пляжний волейбол, дартс, водний м’яч, водну гімнастику, аеробіку і багато іншого. Вечірня анімаційна програма складається з різних ігор, караоке і вражаючих шоу-програм.

Для дітей є басейн з гіркою та підігрівом, дитячий майданчик, міні-клуб.

Сайт готелю http://zornitzasands.com/ru/