Premier Fort Beach 4* – новий, сучасний та стильний апарткомплекс на березі моря, який розташований на кордоні курортів Сонячний Берег і Святий Влас, в 2 км від центру курорту Сонячний Берег і яхт-порту Св. Влас. Має велику доглянуту територію, все продумано до дрібниць для комфортного відпочинку.

В готелі кілька категорій номерів: 

-студіо (макс. 2 чол., 45 m2),

-апартаменти з 1-ою спальнею (макс. 2+2 чол., 75 m2),

-апартаменти з 2-ма спальнями (макс. 4+2 чел., 80-100m2),

-апартаменты з 3-ма спальнями (макс. 6+2 чол., 115m2).

Номери Studio оснащені міні-кухнями з мікрохвильовою піччю, холодильником, чайником і тостером. Номери Аpartments мають повноцінні кухні з плитою, духовкою, великим холодильником, мікрохвильовою піччю, чайником, тостером та повним набором посуду. Також є пральні машини. В номерах безкоштовні сейфи, Wi-Fi по всій території.

В готелі кілька типів харчування: RO (без харчування); сніданок (BB); сніданок і вечеря (HB); сніданок, обід і вечеря (FB). Крім основного ресторану, працює 2 А-ля карт ресторани, снек-ресторан, бар.

В готелі кілька басейнів, є водні гірки та басейн для дітей. Шезлонги та парасольки біля басейнів безкоштовно, на пляжі – платно. Пляжні рушники надаються безкоштовно.

До послуг гостей є безкоштовний тренажерний зал, волейбольний майданчик, настільний теніс, тенісні корти (платно), SPA-центр, денні та вечірні розважальні програми як для дорослих, так і для дітей. Для дітей також є міні-клуб та дитячий майданчик.


Сайт готелю https://www.premierfort.com/bg/