Paradise Beach 5* – готель з мальовничими краєвидами, розташований на березі моря, в затоці «Робінзон» в 3 км від центру курорта Святий Влас. В лютому 2020 року готель отримав нагороду від Болгарської асоціації готелей як кращий п’ятизірковий морський готель. 

Готель побудований в 2002 році і реконструйований в 2018 році. Готель складається з основної 4-поверхової будівлі і двох 4/5-етажних корпусів. Всього 325 номерів (з них 241 з видом на море). Номери категорії Standard та Apartment ( мають спальню та вітальню, але міжкімнатні двері не у всіх номерах). Номери сучасні, гарно декоровані, мають все необхідне (халати і тапочки також в кожному номері). Сейф в номері платно.

Гостям видаються браслети з електронним чіпом. 

При заїзді оплачується депозит 20 євро, який буде повернений при виїзді з готелю.

Харчування в готелі по системі All Inclusive (Все включено). 

Wi-Fi безкоштовно по всій території готелю.

Пляж піщаний, до якого можна спуститись на ліфті. На пляжі додатково оплачується парасолька з двома шезлонгами. Поруч з пляжем є басейн, з дитячою секцією з невеликими гірками. Біля басейну шезлонги і парасольки надаються безкоштовно. 

Для дітей є дитячий майданчик, дитячий клуб та анімація (6 разів на тиждень).

Для дорослих також є денні та вечірні розважальні програми. Багато платних послуг: тренажерний зал, сауна, соляна кімната, тенісний корт, водні види спорту.

Сайт готелю https://paradisebeach.bg/ru/