Dinevi Resort – комплекс готелей, розташованих над пристанню для яхт «Маріна Діневі» ( яка також входить до комплексу) на першій, другій і третій лініях, який об’єднує 40 апартаментів з більш, ніж з 30 басейнами і 15 закладами для харчування.

Комплекси в Діневі Резорт – відмінне місце для літнього відпочинку. До послуг гостей дві першокласні пляжні смуги з «Блакитним Прапором» загальною протяжністю 3 км, відкритий амфітеатр з 400 місцями і професійним устаткуванням, SPA-центр площею 600 кв.м. з грязелікуванням і різноманітними масажами та процедурами, казино, медичний центр, православна церква, 3 супермаркети, цілодобова охорона на всій території, дитячі майданчики, магазини і бутики, анімаційна програма для дітей і дорослих.

На пляжі є великий центр водних видів спорту – водні катамарани, каное, слайдери, водні скутери, батути, школа парусного спорту для дітей і дорослих. Також на пляжі є великий масажний центр, майданчик для пляжного волейболу, пункт медичної допомоги.

Кожен готель комплексу має власний басейн з дитячою секцією, дитячі майданчики і великі зелені зони.

Розміщення в апартаментах з однією, двома або трьома спальнями, кожна з яких має балкон з видом на море або сад комплексу. Апартаменти просторі, просто мебльовані і з повністю обладнаною кухнею. Хоча вони оформлені в різних стилях, всі вони мають необхідні зручності для короткого або тривалого мешкання. Окрім комфорту і вдалого розташування, перевагою є повний сервіс готелю. Прибирання щоденне, зміна постільної білизни і рушників двічі в тиждень.

Dinevi Resort PREMIUM FIRST line включає: MANASTIRA 4, MANASTIRA II 4, DIAMOND 4, ARENA 4, BADEMITE 4, DOLCE DELUXE 5

Dinevi Resort First line включає: ETARA 1 4, TOP 3+, DOLCE VITA 3+, AMPHORA 4, ARENA PARK VIEW 4.

Dinevi Resort SECOND line включає: LAZUR 3+, SOUTH BEACH 4 , BREEZE 4, DEFLIN 4, ETARA 2 4, KAMBANI 4, ADMIRAL 4.

Dinevi Resort THIRD line включає: VODENITSA 3+*, ETARA 3 4 *, OLIMP 4*.

Єдина рецепція комплексу розташована в готелі DIAMOND. Всіх гостей комплексу від аеропорту підвозять до рецепції, де вони отримують ключі. До орендованих апартаментів туристи добираються самостійно або користуються послугами таксі.

Курорт орієнтований на сімейний відпочинок з дітьми: розвинена інфраструктура, маса розваг на території комплексу, велика зелена територія, просторі, обладнані кухнею номери.

Сайт https: //dineviresort.bg/ru/