Caesar Palace 4* – готель розташований у курортному місті Св. Влас, в 35 км від аеропорту міста Бургас, в 4 км від центру міста, на самому березі моря. Побудований в 2006 році. Останній ремонт зроблений в 2018 році.

Готель складається з двох 5-поверхових корпусів.
Всего 89 номерів – номери просторі, охайні та сучасні.
– Standard (два односпальні ліжка і невеликий розкладний диван, макс. 3 чол., 47 м2);
– Studio (два односпальні ліжка і невеликий розкладний диван, повністю обладнана кухня (макс. 3 дор., 56 м2);
-One Bedroom Apartment (спальня с двома односпальними ліжками, відділена від вітальні дверима чи без дверей, вітальня з невеликим розкладним диваном, односпальним ліжком та повністю обладнана кухня, є можливість для розкладушки з матрасом, макс. 4 дор., 80-100 м2);
-Two Bedroom Apartment (дві спальні, в кожній із них по два односпальні ліжка, спальні відділені від вітальні дверима, вітальня з невеликим розкладним диваном та повністю обладнана кухня, є можливість для розкладушки з матрасом, макс. 6 чол., 90-150 м2).

Готель працює по системі харчування All Inclusive (Все включено). Крім основного ресторану є ще А-ля карт ресторан та 4 бари.

Wi-Fi в готелі безкоштовно.

Користування пляжними парасольками, шезлонгами і матрацами на території довкола басейну і на терасі, а також і пляжними рушниками безкоштовно (за рушники береться депозит).

Для дітей є дитячий клуб, майданчик на свіжому повітрі, міні-дискотека, дитячий басейн з двома невеликими гірками.

Для дорослих безкоштовно проводяться спортивно-розважальні програми, є відкритий басейн з джакузі, тренажерний зал. Платно більярд, сауна, массаж.

Сайт готелю http://www.hotelcaesarpalace.com/r